Konserini İptal Eden Defne Samyeli Üzüntüsünü Paylaştı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı, oyuncu ve sunucu Defne Samyeli, önceki gün bastıran sağanak yağış sonrası iptal etmek zorunda kaldığı konseriyle ilgili üzüntüsünü yaptığı sosyal medya paylaşımı ile dile getirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı, oyuncu ve sunucu Defne Samyeli, önceki gün bastıran sağanak yağış sonrası iptal etmek zorunda kaldığı konseriyle ilgili üzüntüsünü yaptığı sosyal medya paylaşımı ile dile getirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı, oyuncu ve sunucu Defne Samyeli, önceki gün bastıran sağanak yağış sonrası iptal etmek zorunda kaldığı konseriyle ilgili üzüntüsünü yaptığı sosyal medya paylaşımı ile dile getirdi. 

 

Defne Samyeli, ani bastıran sağanak yağış nedeniyle konserini iptal etmek zorunda kaldı. Sunuculuktan müziğe geçiş yapan Defne Samyeli önceki akşam Alaçatı'da bir mekânda sahne alacaktı. Ekibi saatler öncesinden tüm hazırlıklarını tamamlarken Samyeli, ani bastıran sağanak yağış nedeniyle programını iptal etmek zorunda kaldı. Samyeli, üzüntüsünü sosyal medya hesabından 'Çok çalıştık, bugün için çok hazırlanmıştık. Bir dahaki sefere telafi edeceğiz" paylaşımıyla dile getirdi. 



Etiketler: