Kopuk Dizisi Erdem Evliya Aykan Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Kopuk dizisi Erdem Evliya Aykan kimdir? FOX TV'de yayınlanan Kopuk dizisinde canlandırdığı Erdem karakteriyle dikkat çeken Evliya Aykan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Evliya Aykan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Kopuk dizisi Erdem Evliya Aykan kimdir? FOX TV'de yayınlanan Kopuk dizisinde canlandırdığı Erdem karakteriyle dikkat çeken Evliya Aykan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Evliya Aykan kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

kopuk dizisi erdem evliya aykan kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Kopuk dizisi Erdem Evliya Aykan kimdir?

 

Evliya Aykan kimdir? Evliya Aykan, 31 Ağustos 1992 tarihinde Hakkari'de dünyaya gelmiştir. Eğitimini Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde tamamlamıştır. Yaşamını İstanbul’da sürdüren Evliya Aykan günümüzde 32 yaşındadır. Daha önce Behzat Ç, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Gülizar, Organize İşler Sazan Sarmalı gibi yapımlarda rol almıştır. Evliya Aykan, 1.77 metre boyunda, 65 kilo ve Başak burcudur.