Koray Avcı Armağan Çağlayan'a Hakkındaki Bilinmeyenleri Anlattı! Maymun İştahlı Değilim!

Youtube'da yayınladığı "Gör Beni" programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve her hafta gündem yaratan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, bu hafta ünlü şarkıcı Koray Avcı'yı programında konuk ederken, kendisine hakkında bilinmeyenleri sordu. 

 

Youtube'da yayınladığı "Gör Beni" programıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve her hafta gündem yaratan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, bu hafta ünlü şarkıcı Koray Avcı'yı programında konuk ederken, kendisine hakkında bilinmeyenleri sordu. Son dönemde yaptığı yayınlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve her hafta gündem yaratan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, bu hafta ünlü şarkıcı Koray Avcı'yı programında konuk ederken, kendisine hakkında bilinmeyenleri sordu. 

 

Armağan Çağlayan, Avcı’ya öncelikle hangi hayatın güzel olduğunu sordu. Koray Avcı Armağan Çağlayan sorusuna, "Bulunduğum yerden mutlu olmak zorundayım, yakınarak yaşayamam" cevabını vererek, sokakta müzik yapmanın ve magazinin ortasında hakkında yazılan şeylere katlanmanın ikisinin de güzel olduğu yanıtını verdi.

 

Koray Avcı Armağan Çağlayan röportajı sırasında eğitim hayatı ile bilgiler verdi. Koray Avcı’nın üç üniversite kazanması ancak hiçbirinden mezun olmaması üzerine "Armağan Çağlayan hep böyle maymun iştahlı mısınız?" diye sordu. Koray Avcı ise bunun maymun iştahlılıkla ilgisi olmadığını, tercihlerinde özgür bırakılmadığı için olayların bu şekilde geliştiğini söyledi.

 

Köksal isimli arkadaşımla sokaklara geri döndüm! 

 

Koray Avcı Gör Beni yayınında nasıl sokak şarkıcısı olduğunu da anlattı. Muğla’da üniversite eğitimi aldığı günlerde, maddi olarak zorluk yaşadığı bir günde cebindeki son parayla bira alarak, sokakta müzik yapan birinin yanına gittiğini ve oturup şarkı söylediğini ifade eden Koray Avcı, sokak müzisyenliğine böyle başladığını anlattı. Koray Avcı Armağan Çağlayan yayınında Ankara’ya geri döndükten sonra pek çok müzisyenle sokaklarda çalıştığını ancak anlaşamayıp şarkı söylemeyi bıraktığını da söyledi. Ancak daha sonra Koray Avcı Facebook’tan iletişim kurduğu Köksal isimli arkadaşıyla sokaklara geri döndüğünü belirtti.

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.