Koray Avcı Yaz Aylarını Teknesinde Geçirecek!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Koray Avcı önceki gün Kıbrıs'ta konser verirken, konser öncesi yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Koray Avcı önceki gün Kıbrıs'ta konser verirken, konser öncesi yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Koray Avcı önceki gün Kıbrıs'ta konser verirken, konser öncesi yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. 

 

Yaz aylarında teknesinde geçirecek!

 

Hürriyet'te yer alan habere göre, Koray Avcı geçen akşam Girne Rocks Otel’de sahne aldı. Konser öncesi soruları yanıtlayan şarkıcı, yaz aylarını teknesinde geçireceğini söyledi. “Babam için bir yelkenli almıştım. Ona kullanmak nasip olmadı ve bana kaldı. Daha sonra kaptan olmaya karar verdim, eğitim aldım. Bu yelkenli kendi halinde küçük bir ev gibi.” "Şu an orada yaşıyorum. Yazı da orada geçireceğim. Babam sayesinde o sakinliğin tadını çıkarıyorum, çok güzel besteler yapıyorum. Amatör bir kaptanım ama profesyonelliğe doğru elimden gelen her şeyi yapacağım.”



Etiketler: