Korhan Özyıldız Ve Selçuk Balcı'nın Rize Konseri İptal Edildi!

Son dönemde yaşanan konser iptallerine yenileri eklenirken, Rize'de sahne alması beklenen şarkıcılar Korhan Özyıldız ve Selçuk Balcı'nın konserleri iptal edildi. 

 

Son dönemde yaşanan konser iptallerine yenileri eklenirken, Rize'de sahne alması beklenen şarkıcılar Korhan Özyıldız ve Selçuk Balcı'nın konserleri iptal edildi. Son dönemde yaşanan konser iptallerine yenileri eklenirken, Rize'de sahne alması beklenen şarkıcılar Korhan Özyıldız ve Selçuk Balcı'nın konserleri iptal edildi. 

 

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre; Rock grubu Marsis'in solisti Korhan Özyıldız, yarın Rize'de düzenlenecek, müzisyen Selçuk Balcı'nın da sahne alacağı ücretsiz halk konserinin iptal edildiğini duyurdu. Müzisyen Selçuk Balcı ve krock grubu Marsis’in solisti Korhan Özyıldız’ın sahne alacağı ‘Gençlik Baharı Karşılıyor’ temalı ücretsiz halk konseri iptal edildi.

 

korhan ozyildiz ve selcuk balci nin konseri iptal edildi

 

“BAHARIN GELİŞİNİ ENGELLEYEMEYECEKLER”

 

Konserin iptal edildiğini Instagram hesabından duyuran Korhan Özyıldız, “Kendi memleketimiz Rize’de bir konserimize daha izin verilmedi. Peki, kabul edecek miyiz bunu? Tabii ki hayır. Baharın gelişini engelleyemeyecekler” dedi. Özyıldız, daha sonra yaptığı bir diğer paylaşımında, “Rize’de düzenlenecek olan gençlik konserine izin verilmemiştir. Konser, Fındıklı Belediyesi tarafından Fındıklı'da düzenlenecektir. Bahar gelecek, yasaklar bitecek!” ifadelerini kullandı.

 

korhan ozyildiz ve selcuk balci nin konseri iptal edildi