KoronaVirüs Açıklaması ve Yapılması Gerekenler!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Bunlar Kaçmaz, yayınladığı videosunda koronavirüs ile ilgili bilgiler verirken, yakalanılması durumunda yapılması gerekenleri ayrıntılarıyla anlattı. 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Bunlar Kaçmaz, yayınladığı videosunda koronavirüs ile ilgili bilgiler verirken, yakalanılması durumunda yapılması gerekenleri ayrıntılarıyla anlattı. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Bunlar Kaçmaz, yayınladığı videosunda koronavirüs ile ilgili bilgiler verirken, yakalanılması durumunda yapılması gerekenleri ayrıntılarıyla anlattı.

 

Aralık 2019'da Çinli yetkililer ülke nüfusu içerisinde yayılmakta olan bir virüse karşı dünyayı uyardı. Ertesi aylarda virüs diğer ülkelere birkaç günde katlanarak artan vakalar halinde yayıldı. Bu virüsün ismi 'Şiddetli akut solunum yolu sendromu koronavirüsü 2' ya da COVID19 olarak kayıtlara geçmiştir. Yaygın kullanımı ise kısaca Koronavirüs. Peki bu virüs insanı enfekte ettiğinde tam olarak ne olur, ve buna karşılık neler yapmalıyız?

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.