Kubilay Aka'dan Mert Ramazan Demir İle Afra Saraçoğlu'na Olay Gönderme!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kubilay Aka önceki gün Eser Yenenler'in programına konuk olurken Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'e yaptığı gönderme ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kubilay Aka önceki gün Eser Yenenler'in programına konuk olurken Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'e yaptığı gönderme ile gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kubilay Aka önceki gün Eser Yenenler'in programına konuk olurken Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'e yaptığı gönderme ile gündem oldu. 

 

Milliyet'te yer alan habere göre; Kubilay Aka'nın, yakın arkadaşı arkadaşı Mert Yazıcıoğlu ile Afra Saraçoğlu'nun sevgili olduğu dönemde, "güzel oyuncunun rol arkadaşı, 'Yalı Çapkını'nın Ferit'i Mert Ramazan Demir'le gerginlik yaşadığı" iddiası magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Eser Yenenler'in programına konuk olan Kubilay Aka, aylar sonra bu konuyla ilgili ilk kez çarpıcı bir açıklamaya imza attı. Ünlüler dünyasından birçok isim, geçtiğimiz aralık ayında Mecidiyeköy'de bir mekanda gerçekleşen yılbaşı davetinden sonra eğlenceye başka bir mekanda devam etmişti. İddiaya göre; Mert Ramazan Demir'in partideki tavırları Kubilay Aka'yı rahatsız etmişti. Afra Saraçoğlu'nun sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'yla çok yakın dost olan Aka, Demir'le tartışma yaşamıştı.

 

"HERKES HAREKETLERİNE DİKKAT EDECEK" 

 

Mert Ramazan Demir'in, alkolün de etkisiyle Yalı Çapkını dizisindeki rol arkadaşı Afra Saraçoğlu hakkında çirkin sözler sarf ettiği öne sürülmüştü. Aka'nın, "Herkes hareketlerine dikkat edecek” diyerek, Demir’in üzerine yürüdüğü belirtilmişti. Arkadaşları araya girip, Kubilay Aka’yı aracına bindirip evine yollamıştı. O dönem Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir arasında duygusal bir ilişki olmadığı konuşulurken, iki oyuncu geçtiğimiz ay birlikte çıktıkları tatilde dudak dudağa objektiflere yakalanmıştı. Söz konusu görüntüler, 'Yılın aşk bombası' olarak yorumlanmıştı.

 

"BAZI ŞEYLERE DAHİL OLDUM" 

 

Eser Yenenler'in 'Linç@' adlı programına katılan Kubilay Aka, sekiz ay önce yaşanan ve günlerce tartışma konusu olan gerginliğin hatırlatılması üzerine, "Ben arkadaşlarıma çok düşkünümdür. 'Kimse üzülmesin' derken bazı şeylere dahil oldum" ifadeleriyle dikkat çekti. Kubilay Aka'nın, Yalı Çapkını dizisi ile çok konuşulan Afra ve Mert Ramazan'ın isimlerini vermeden yapdığı açıklamanın ardından Eser Yenenler, Demir ve Saraçoğlu'nun şu an birlikte olduğuna gönderme yaparak, "Sen haklıydın" değerlendirmesinde bulundu.