Kubilay Aka'dan Miray Daner Açıklaması! Yüz Yüze Gelsek Selamlaşırdık!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kubilay Aka, geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde pişti olduğu eski sevgilisi Miray Daner ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kubilay Aka, geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde pişti olduğu eski sevgilisi Miray Daner ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kubilay Aka, geçtiğimiz günlerde bir ödül töreninde pişti olduğu eski sevgilisi Miray Daner ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Miray'la ilgili açıklamalar! 

 

5 yıllık ilişkilerini Ağustos 2019'da bitiren Kubilay Aka ve Miray Daner, geçtiğimiz günlerde düzenlenen 9. TV Yıldızları Ayaklı Gazete Ödül Töreni'nde pişti olmuştu.Kubilay Aka ve Miray Daner göz göze gelmemek için yoğun çaba harcamıştı.Dün akşam, '12 Numaralı Adam' adlı tiyatro oyunu çıkışı görüntülenen Kubilay Aka, eski aşkı Miray Daner ile pişti olması hakkında konuştu.

 

kubilay aka dan eski sevgilisi miray daner ile ilgili aciklamalar

 

"Yüz Yüze Gelsek Selamlaşırdık!”

 

Aka, "Sonuçta Miray ile aynı sektördeyiz. Profesyonel insanlarız. Yazıldığı gibi törende yüz yüze gelmedik. Çok büyük bir salondu. Eğer yüz yüze gelseydik selamlaşırdık. Sonuçta medeni insanlarız" dedi.

 

“ Düşman Değiliz “

Sözlerini sürdüren Kubilay Aka, "Miray ile düşman değiliz" ifadelerini kullandı.Aka, "Miray Daner ile aynı projede yer alır mısınız?" sorusuna ise, "Projeye bağlı" yanıtını vererek açık kapı bıraktı.