Kubilay Aka'nın Mesaj Attığı Beyza İsimli Kızdan Açıklama!

Çukur dizisinde canlandırdığı Celasun karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın özel mesajlar attığı 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Beyza isimli bayan Instagram sayfasından Kubilay Aka ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

 

Çukur dizisinde canlandırdığı Celasun karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın özel mesajlar attığı 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Beyza isimli bayan Instagram sayfasından Kubilay Aka ile ilgili açıklamalarda bulundu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Kubilay Aka'nın özel mesajlar attığı 25 yaşındaki üniversite öğrencisi Beyza isimli bayan Instagram sayfasından Kubilay Aka ile ilgili açıklamalarda bulundu.

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Kubilay Aka için "Bence beni karşına almayı aklından bile geçirme. Sana acıdığımdan bir çok şeyi yapmaktan vazgeçtim fakat bu yapmayacağım anlamına gelmiyor. Burayı açarsam neler olacağını az çok biliyorsun. Kapıma da gelsen iş işten geçebilir." ifadelerini kullanan Beyza isimli bayan sonrasında ise yaptığı açıklamada "Bir kaç gündür süren olaylarla ilgili bir açıklama yapmıyorum. Konuda sabah canlı yayında adım geçtiği ve olaylar canlı yayında ifşalandığı için bu yazıyı yazıyorum. Olayın kiminle olduğu apaçık ortada. Bir çok sayfa konuyla ilgili haber yapıyor. 1 ise 10 söyleniyor o ayrı. Konu Kubilay Aka'nın söylediğine göre ben onu tehdit ediyormuşum. Kimse kusura bakmasın ama ağızdan çıkan sözlerle benim elimdeki belgeler çakışıyor. Bunu gerekirse yargıya taşır orada da hesaplaşırız. Konuyla ilgili şuan sessizliğimi koruyorum." ifadelerini kullanarak Kubilay Aka'nın söylediklerini yalanladı. 

 

İşte o paylaşımlar,