Kubilay Aka Zayıflama Sırrını Açıkladı! 2 Ayda Nasıl 16 Kilo Verdi?

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kubilay Aka Birsen Altuntaş'ın Youtube kanalına katılırken yaptığı açıklamada zayıflama sırrını anlattı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Kubilay Aka Birsen Altuntaş'ın Youtube kanalına katılırken yaptığı açıklamada zayıflama sırrını anlattı. Oyuncu Kubilay Aka yeni projesi 'Zaferin Rengi' filmi için 2 ayda tam tamına 16 kilo verdi.

 

Zayıflama sırrını açıkladı!

 

Ünlü oyuncu Kubilay Aka zayıflama sırrını açıkladı. Birsen Altuntaş'ın YouTube kanalına konuşan yakışıklı oyuncu rol için nasıl 16 kilo verdiğini anlattı. Kubilay Aka “İki ayda 16 kilo verdim. Çünkü savaştan dönen bir adama hayat verdim. Savaş yıpranmışlığını görmüş olması gerekiyordu. 2 ay boyunca yemek yemedim, spor yaptım. Su bazlı beslenmeye çalıştım. Çorba ve meyve suyu tükettim ve salatalık yedim sürekli…” dedi. Zaferin Rengi filminde; Nejat İşler (Sabri Toprak), Timuçin Esen (Topkapılı Cambaz), Yiğit Özşener (Mustafa Kemal Paşa), Gonca Vuslateri (Vera) ve Birce Akalay (Halide Edip) da dönemin sembol siyasetçileri, aydınları, askeri figür ve Türk futbol tarihinin kahraman sporcularına hayat verecek. Film, benzersiz bir aşk ve tarihe damga vurmuş bir spor müsabakasının nefes kesen hikayesini konu alacak.