Küçükvenüs Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Küçükvenüs kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Küçükvenüs ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Küçükvenüs kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Küçükvenüs kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Küçükvenüs ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Küçükvenüs ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Küçükvenüs kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

kucukvenus kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Küçükvenüs kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Küçükvenüs kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ismi ön plana sosyal medya fenomeni Küçükvenüs 13 eylül tarihinde dünyaya gelmiştir. Yaşı bilinmemektedir fakat 20'li yaşlarda olduğu tahmin edilmektedir. Yaşamını İstanbul Beşiktaş'ta devam ettiren sosyal medya fenomeninin en sevdiği mevsim yazdır. Piyano çalmayı sevmektedir. Kitap okumayı sevmektedir. En sevdiği kitaplar, Amin Maalouf'tan Semerkant, George Okwell'den Hayvan Çiftliği, Vladimir Bartol'dan Fedailerin Kalesi Alamut, Zülfü Livaneli'den Serenad, İkigai, Mitoloji 101'dir. Hayvansever kişiliği ile geniş kitlelerden övgü alan sosyal medya fenomeni Scottish Fold cinsi kediler beslemektedir. Tam bir spor tutkunu olan sosyal medya fenomeni düzenli olarak spor yapmaktadır. Fotoğraflarda uyum hastalığı olduğunu, en çok ona dikkat ettiğini söylemiştir. Giyim tarzı ile geniş kitlelerin övgüsünü alan sosyal medya fenomeni modayı yakından takip etmektedir. Kıyafette en sevdiği desenlerden biri Leopar desenidir. Sanata meraklıdır. Sık sık sanatla ilgili paylaşımlar yapmaktadır. Yeni yerler keşfetmeyi sevmektedir. Sevgilisi ile ilgili herhangi bir bilgi bulunmamaktadır. Instagram'da bu yazı hazırlanırken kucukvenus kullanıcı ismiyle paylaşımlarına devam eden sosyal medya fenomeni 103K takipçiye sahiptir.