Kulüp Dizisi Matilda Aseo Gökçe Bahadır Kimdir?

Kulüp dizisi Matilda Aseo Gökçe Bahadır kimdir? O3 Medya adına yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiÄŸi, yönetmenliÄŸini Zeynep Günay Tan ile Seren Yüce'nin yaptığı Netflix'in son zamanlarda en çok izlenen yerli yapımı dizisi olma özelliÄŸi taşıyan Kulüp dizisinde canlandırdığı Matilda Aseo karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın kim olduÄŸu, nereli olduÄŸu gibi sorular ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılıyor. 

 

Kulüp dizisi Matilda Aseo Gökçe Bahadır kimdir? O3 Medya adına yapımcılığını Saner Ayar'ın üstlendiÄŸi, yönetmenliÄŸini Zeynep Günay Tan ile Seren Yüce'nin yaptığı Netflix'in son zamanlarda en çok izlenen yerli yapımı dizisi olma özelliÄŸi taşıyan Kulüp dizisinde canlandırdığı Matilda Aseo karakteriyle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın kim olduÄŸu, nereli olduÄŸu gibi sorular ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılıyor. Son dönemde yer aldığı projelerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Gökçe Bahadır'ın kim olduÄŸu, nereli olduÄŸu gibi sorular ÅŸu sıralar sosyal medyada ve internette sıklıkla araÅŸtırılıyor. Peki Gökçe Bahadır kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde...

 

kulup dizisi matilda aseo gokce bahadir kimdir

 

Kulüp dizisi Matilda Aseo Gökçe Bahadır kimdir? 

 

Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Gökçe Bahadır, 9 Kasım 1981 tarihinde Ä°stanbul'da doÄŸmuÅŸtur. Akademi Ä°stanbul Radyo Televizyon bölümünden mezun oldu. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eÄŸitimi aldı. Akademi'de okurken bir yandan da Fenerbahçe FM'de radyo programı sundu.2001 yılında “Tatlı Hayat”, 2002 yılında “BeÅŸik Kertmesi”, 2003 yılında “Mühürlü Güller” gibi dönemin baÅŸarılı dizilerinde bölüm oyunculuÄŸu yaptı. 2003-2005 yılları arasında “Hayat Bilgisi” dizisinde “Törpü” karakterini canlandırdı ve geniÅŸ kitlelerce tanındı. Gökçe Bahadır, daha sonra Digiturk'te yayınlanan “JoJo” adlı çocuk programını sundu. “Yaprak Dökümü” dizisinde “Leyla” karakterini canlandırmıştır. “Kayıp Åžehir” dizisinde baÅŸrol oyuncusudur. Gökçe Bahadır’ın hobileri arasında dans etmek, ÅŸarkı söylemek, kitap okumak, Film seyretmek, müzik dinlemek var. 2010 yılında bir çorap markasının reklam filminde oynadı. Gökçe Bahadır, oyuncu Kemal Sunal’ın oÄŸlu oyuncu Ali Sunal ile 22 Temmuz 2011 tarihinde evlendi. 23 Åžubat 2012 tarihinde boÅŸandı. 2015 yılının Ekim ayında yayınlanmaya baÅŸlayan "Hatırla Gönül" adlı dizide Gökçe Bahadır, Engin Öztürk, Onur Saylak ve Selen Öztürk birlikte rol aldı. Ufak Tefek Cinayetler dizisinde Oya karakterine hayat verdi. Gökçe Bahadır ÅŸimdilerde Kulüp ve Evlilik Hakkında HerÅŸey dizileriyle adından sık sık söz ettirmektedir.