Kulüp Dizisinde Serra Arıtürk İle Halil Babür'ün Mastürbasyon Sahnesi Olay Oldu!

Netflix'te yayınlanan Kulüp dizisi ikinci sezonu ile ekrana gelmeye başlarken dizide Keriman karakterini canlandıran Serra Arıtürk ile Fikret karakterini canlandıran Halil Babür'ün mastürbasyon sahnesi olay oldu. 

 

Netflix'te yayınlanan Kulüp dizisi ikinci sezonu ile ekrana gelmeye başlarken dizide Keriman karakterini canlandıran Serra Arıtürk ile Fikret karakterini canlandıran Halil Babür'ün mastürbasyon sahnesi olay oldu. Netflix'te yayınlanan Kulüp dizisi ikinci sezonu ile ekrana gelmeye başlarken dizide Keriman karakterini canlandıran Serra Arıtürk ile Fikret karakterini canlandıran Halil Babür'ün mastürbasyon sahnesi olay oldu. 

 

kulup dizisine serra ariturk ile halil babur un masturbasyon sahnesi damga vurdu

 

Mastürbasyon sahnesi gündem oldu!

 

Onedio'da yer alan habere göre; Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Fırat Tanış, Barış Arduç ve Asude Kalebek'in yer aldığı Netflix'in yerli yapımlarından biri olan Kulüp'ün 2. sezonu nihayet yayına girdi. Yeni karakterlerin dahil olduğu dizide Serra Arıtürk ve Halil Babür'ün arabadaki mastürbasyon sahnesi diziye damga vurdu. Yayınlandığı ilk günden bu yana geniş kitlelerce büyük beğeni toplayan Netflix'in yerli yapımlarından biri olan Kulüp 2. sezonuyla seyircisiyle sonunda buluştu.

 

kulup dizisine serra ariturk ile halil babur un masturbasyon sahnesi damga vurdu

 

Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Fırat Tanış, Barış Arduç ve Asude Kalebek'in performansıyla beğeni toplayan diziye sonunda Rana karakteri de dahil oldu. Rana ile birlikte Keriman karakterini canlandıran Serra Arıtürk ve Fikret Kayalı karakteriyle Halil Babür diziye dahil oldu. Diziye ise bu ikilinin sahneleri adeta damga vurdu. Özellikle Keriman ve Fikret'in erotik sahneleri dikkat çekti. Özellikle Keriman ve Fikret'in arabadaki mastürbasyon sahnesi diziye adeta damga vurdu.