Kulüp Dizisinin 2. Kısım Fragmanı Yayınlandı! 6 Ocak 2022'de Netflix'te!

Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Metin Akdülger, Salih Bademci, Fırat Tanış, Barış Arduç gibi oyuncuların yer aldığı ilk kısmıyla Netflix'in en çok izlenen yerli dizileri arasına girmeyi başaran yapım Kulüp'ün 6 Ocak 2022'de yayınlanacak 2. kısım fragmanı yayınlandı. 

 

Oyuncu kadrosunda Gökçe Bahadır, Metin Akdülger, Salih Bademci, Fırat Tanış, Barış Arduç gibi oyuncuların yer aldığı ilk kısmıyla Netflix'in en çok izlenen yerli dizileri arasına girmeyi başaran yapım Kulüp'ün 6 Ocak 2022'de Netflix'te yayına girecek 2. kısım fragmanı yayınlandı. Senaryosu Aysin Akbulut; Rana DenizerNecati Şahin tarafından kaleme alınan Netflix'in en çok izlenen yerli dizileri arasında yer alan Kulüp'ün 2. kısım fragmanı yayınlandı. 

 

Yapımcılığını O3 Medya adına Saner Ayar'ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Seren Yüce ve Zeynep Günay Tan ikilisinin oturduğu Netflix'in en çok izlenen yerli dizileri arasında yer alan Kulüp'ün 2. kısım fragmanı yayınlandı. Merakla beklenen Kulüp dizisinin 2. kısım fragmanı yayınlanırken, yayınlanan fragman sosyal medyada yoğun ilgiyle takip edildi. 

 

İşte Kulüp dizisinin 2. kısım fragmanı;