KurtuluÅŸ KuÅŸ Baba Olmaya Hazırlanıyordu! EÅŸinden Kötü Haber Geldi!

KurtuluÅŸ KuÅŸ geçtiÄŸimiz haftalarda çocukluk aÅŸkı Nezaket ÅžimÅŸek'le evlenmiÅŸti. Kısa bir süre önce eÅŸinin hamile olduÄŸunu duyuran ÅŸarkıcı, konuk olduÄŸu programda eÅŸinin düÅŸük yaptığını açıkladı.

 

Mynet'te yer alan habere göre; Son zamanların yükselen isimlerinden biri olan KurtuluÅŸ KuÅŸ 'Sevmedim Deme', 'Beni Bu Geceden Öldür', 'Nabız', 'Ä°çime Ata Ata' isimli ÅŸarkılarıyla biliniyor. Åžarkıcı geçtiÄŸimiz aylarda 10 yıldır aÅŸk yaÅŸadığı gizemli sevgilisi Nezaket ÅžimÅŸek ile dünyaevine girmiÅŸti. Evlendikten çok kısa bir süre sonra ise KurtuluÅŸ KuÅŸ, eÅŸinin hamile olduÄŸunu duyurmuÅŸtu. KurtuluÅŸ KuÅŸ, AliÅŸan ile Hayata Gülümse programının konuÄŸu oldu. Programda kendi hayatıyla ilgili açıklama yapan KuÅŸ, eÅŸinin bir hafta önce düÅŸük yaptığını açıkladı.

 

kurtulus kus baba olmaya hazirlaniyordu esinden uzen haber geldi

 

BAÅžIMIZA TALÄ°HSÄ°Z BÄ°R OLAY GELDÄ°

 

Åžarkıcı, yaptığı açıklamada ÅŸunları ifade etti:

 

"EÅŸimle ne güzel fotoÄŸraflar çektik ya... Başımıza talihsiz bir olay geldi. Ä°ÅŸte tam bir gün sonra hastaneye gidip bebeÄŸin kalp atışını dinleyecektik. Her ÅŸeyde bir hayır varmış eÅŸim düÅŸük yaptı. Bir hafta on gün falan oldu iÅŸte büyük ihtimalle. Her ÅŸeyin hayırlısı."