KuÅŸum Aydın'ın 'Uçur Beni' Åžarkısı Yayınlandı!

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı KuÅŸum Aydın yeni ÅŸarkısı 'Uçur Beni'yi müzikseverlerle buluÅŸturdu. 

 

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı KuÅŸum Aydın yeni ÅŸarkısı 'Uçur Beni'yi müzikseverlerle buluÅŸturdu. Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı KuÅŸum Aydın yeni ÅŸarkısı 'Uçur Beni'yi müzikseverlerle buluÅŸturdu. 

 

kusum aydin ucur beni sarkisini yayinladi

 

Uçur Beni çıktı!

 

EÄŸlence dünyasının baÅŸta gelen ismi KuÅŸum Aydın, yaz teklisini müzik severlere sundu. "Uçur Beni" isimli eseriyle yaz aylarının cıvıltısını ve eÄŸlencesini zirveye taşıyan KuÅŸum Aydın, yeni ÅŸarkısıyla yine dillere pelesenk oluyor. KuÅŸum Aydın yorumuyla "Uçur Beni" isimli ÅŸarkıyı DMC müzik etiketiyle sevenleriyle buluÅŸturdu. Annesine olan düÅŸkünlüÄŸüyle tanınan ünlü ÅŸarkıcı bugüne kadar yaptığı her iÅŸte ve bu ÅŸarkısında en büyük destekçisinin yine annesi olduÄŸunu vurguladı. Yaptığı ve yapacağı her iÅŸi annesi ile konuÅŸup, annesinin beÄŸenisine sunup fikirlerini alarak yola çıktığını da sözlerine ekledi. KuÅŸum Aydın'ın Ä°lk annesine dinlettiÄŸi ve olur aldığı"Uçur Beni" isimli eserin aranjör koltuÄŸunda Kaan Karaca otururken. Klip yönetmenliÄŸini Adil Çetinkaya üstlendi. KuÅŸum Aydın eÄŸlencesi ve performansı klip çekimlerine en güzel ÅŸekliyle yansıtıldı. Sevilen sanatçı KuÅŸum Aydın "Bu yaz içinde beni uçuracak eseri buldum, uçmaya devam" dedi.