Kusursuz Fotoğraf Çekmek İstedi Hayatını Kaybetti!

ABD’nin Utah eyaletinde bir yürüyüş sırasında karşılaştığı büyüleyici bir manzarayı ölümsüzleştirmek isteyen 19 yaşındaki genç 90 metreden aşağı düştü ve öldü.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Jonathan Fielding’in hayattaki en büyük tutkusu doğanın muhteşem manzaralarının fotoğrafını çekerek ölümsüzleştirmekti. Bu tutkusu hayatına mal oldu. Utah eyaletindeki bir kanyonda hayatını kaybetti.

 

İki arkadaşıyla birlikte yürüyüşe çıkan Fielding bir ara durup önündeki muhteşem doğal güzelliğin fotoğrafını çekmek istedi. Manzarayı en güzel biçimde kadraja oturmak için faleze yaklaştı. Ne var ki, ayağının altındaki taşlar kaydı ve onu 90 metre aşağıya sürükledi. Kurtuluş şansı sıfırdı.

 

Yetkililer, olayın kesinlikle kaza olduğu sonucuna vardılar. Fielding’in hayatını kaybettiği yere giden kızkardeşi Rebecca Fielding, şu uyarıyı yaptı: “Bir falezin yakınlarında sakın ayaklarınızın altındaki toprağa güvenmeyin. Kayalar sağlam, zemin sıkı görünebilir ama ummadığınız bir anda toprak kayar ve facia ile sonuçlanabilir. Dünyadaki hiçbir manzara hayatınızdan daha değerli değildir.”



Etiketler: