Kuzey Yanık Kimdir? Nerelidir? Kaç Yaşındadır?

Kuzey Yanık kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve TikTok Youtube yayınlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü sosyal medya fenomeni Kuzey Yanık ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Kuzey Yanık kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Kuzey Yanık kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve TikTok Youtube yayınlarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan ünlü sosyal medya fenomeni Kuzey Yanık ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Kuzey Yanık ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Kuzey Yanık kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

kuzey yanik kimdir nerelidir kac yasindadir

 

Kuzey Yanık kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır?

 

Kuzey Yanık kimdir? Kuzey Yanık 31 Aralık’ta dünyaya gelmiştir. Yaşamını Ankara’nın Çankırı ilçesinde sürdürmektedir. Burcu yaydır. Kuzey Yanık ailesi youtube ve tik tok platformlarında çok aktif 2 çocuk ve annelerinden oluşan bir ekiptir. Youtube ve tik tok platformunda anneleri ile birlikte içerik üreten iki erkek kardeşin isimlerini bu aralar çok sık duyuyoruz. Youtube kanalında  ve Tiktok’da genel olarak eğlence, parodi, challlenge, kışkırtmalar, komik diyaloglar üzerine içerik çeken 3’lünün instagram platforum da 130 bin takipçisi bulunmaktadır. Sempatikliği ile herkesin gözdesi olan ünlü fenomenin tiktok platformunda 2.1 milyon takipçisi vardır ayrıca 76 milyon beğenmeye ulaşmıştır. Youtube kanalında ise 285 bin abonesi bulunmaktadır. Çoğu videosunu abisi ve annesi ile çeken Kuzey Yanık, zaman zaman videolara babasını da dahil etmektedir. Büyük bir hayran kitlesine sahip küçük fenomenin en çok kışkırtma, paradi ve komik diyalog videoları ilgiyle izlenmektedir



Etiketler: