Kylie Jenner Selin Ciğerci'nin Hikayesini Stalkladı! Olay Oldu!

Gün içinde eşi Gökhan Çıra'nın hazırladığı romantik doğum günü jesti ile sosyal medyanın en çok konuştuğu kişilerden biri haline gelen Selin Ciğerci'nin paylaştığı hikaye o kadar beğenildi ki Kylie Jenner da o görüntüleri merak etmiş olacak ki Selin Ciğerci'yi stalklamış. 

 

Gün içinde eşi Gökhan Çıra'nın hazırladığı romantik doğum günü jesti ile sosyal medyanın en çok konuştuğu kişilerden biri haline gelen Selin Ciğerci'nin paylaştığı hikaye o kadar beğenildi ki Kylie Jenner da o görüntüleri merak etmiş olacak ki o da Selin Ciğerci'yi stalklamış. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü şarkıcı Selin Ciğerci, bu kez eşi Gökhan Çıra'nın doğum gününde kendisine yaptığı romantik gül jestiyle gündem olurken, kendisinin paylaştığı bu jestin videosunun ünü Amerika'ya kadar uzandı ve Kylie Jenner da bu videoyu izledi. 

 

Instagram sayfasından yayınladığı videosunda konuyla ilgili esprili bir video yayınlayan ünlü şarkıcı "Aşkım Kylie Jenner görmüş kesin kıskanmıştır stalkladı storylerimi. Kız Kylie kız rakibimiz ama olsun senin de tencere de ekmeğin kaynasın annem" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;