Lale Onuk'tan Sakatlığı Nükseden Berkan Karabulut İle İlgili Açıklama! Ne Dedi?

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk Survivor 2022 All Star'da sakatlığı yeniden nükseden Berkan Karabulut ile ilgili Twitter sayfasından dikkat çeken paylaşımda bulundu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk Survivor 2022 All Star'da sakatlığı yeniden nükseden Berkan Karabulut ile ilgili Twitter sayfasından dikkat çeken paylaşımda bulundu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk Survivor 2022 All Star'da sakatlığı yeniden nükseden Berkan Karabulut ile ilgili Twitter sayfasından dikkat çeken paylaşımda bulundu.  

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü Survivor yarışmacısı Berkan Karabulut'un sevgilisi Lale Onuk Survivor 2022 All Star'da sakatlığı yeniden nükseden Berkan Karabulut ile ilgili Twitter sayfasından dikkat çeken paylaşımda bulundu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Berkan Karabulut'un sakatlığı ile ilgili "Senin hayalin, bizim hayalimiz. Ne olursa olsun o kadar iyi bir survivor gecirdin, geciriyosun ki biz seninle her an, her saniye gurur duyuyoruz. Canim Berkanım" ifadelerini kullanan Onuk sosyal medyada yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

lale onuk tan sakatligi nukseden berkan karabulut ile ilgili dikkat ceken aciklama