Lanetli Sayılan Bu Evde 60 Yıldır Kimse Yaşamıyor!

Los Angeles’in en pahalı semtlerinden Loz Feliz’de yer alan bu lüks konut yıllardır bir alıcı bulamıyor.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Oysa 464 metrekare kullanım  alanı olan 5 yatak odalı ve büyük bir bahçeyle çevrili bir mekan bu. Ama son 60 yılda bir elden diğerine geçti, mülk sahiplerinin biri gitti bir diğeri  geldi ama hiç biri bu evde oturmadı. Çünkü, “Glendower Place 2475” adresindeki bu evin trajik bir gelmişi var. 1925’te Harold ve Florence Schmacher çifti tarafından inşa edildi. Ancak 3 yıl sonra karı-koca birkaç haftayla vefat etti.   

 

2 yıl sonra yazar Welford Beaton ve oğlu Donald bu eve taşındılar. Çok kısa bir süre sonra sadece 21 yaşında olan Donald bir enfeksiyondan hayatını kaybetti. Babası Welford, oğlunun ölümünden birkaç ay sonra iflas etti. Ancak evin tarihçesinin en trajik sayfası 1959’da yazıldı. O yıl doktor olan Harold Perelson, eşi Lillian ve üç çocukları Judy, Joel ve Debbie ile birlikte bu eve taşındılar

 

lanetli sayilan bu evde 60 yildir kimse yasamiyor

 

Aynı yılın Aralık ayında Harold karısını çekiçle öldürdü, ardından 18 yaşındaki kızı Judy’ye saldırdı. Judy’nin çığlıklarıyla uyanan Joel, kızkardeşlerinin kaçmalarını sağlamak için babasını zaptetmeyi başardı. Judy babasının saldırısından sağ kurtulmayı başardı. Harold ise aşırı miktarda ilaç yutarak hayatına son verdi.

 

Bu trajedi sonrası medya eve “Lanetli mekan” adını verdi. Daha sonra ev bir çok kez sahip değiştirdi. Ama hiç biri evde oturmadı. Restorasyon çalışmaları hiçbir zaman sonuçlanmadı. Evin sahipleri arasında, cinsel tecavüz suçlusu Harvey Winstein’in avukatı Lisa Bloom da bulunuyor.

 

Evin son sahibi “Luxmanor Custom Home Builders” firmasının sahibi Eplu Zlotnitsky oldu. Ancak o da maddi sorunlardan ötürü evi satışa çıkarmak zorunda kaldı. Satış fiyatı bilinmiyor ama geçmişte eve 2,4 milyon dolar değer biçiliyordu.



Etiketler: