Lara Şehiroğlu Kimdir? Nerelidir? Neden Gündemde? Ne İş Yapıyor?

Lara Şehiroğlu kimdir? Snob Magazin'in haberine göre Seda Sayan ile evlilik için gün sayan şarkıcı Çağlar Ökten ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Lara Şehiroğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Lara Şahiroğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Lara Şehiroğlu kimdir? Snob Magazin'in haberine göre Seda Sayan ile evlilik için gün sayan şarkıcı Çağlar Ökten ile aşk yaşadığı ortaya çıkan Lara Şehiroğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmeye başlandı. Peki Lara Şehiroğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

lara sehiroglu kimdir nerelidir neden gundemde ne is yapiyor

 

Lara Şehiroğlu kimdir? Nerelidir? Kaç yaşındadır? Ne iş yapıyor?

 

Lara Şehiroğlu kimdir? İstanbul'da yaşayan ve modellik yapan Lara Şehiroğlu'nun 'larasehiroglu' kullanıcı adlı Instagram hesabında 10 bini aşkın takipçisi bulunuyor. Lara Şehiroğlu'nun Seda Sayan ile evlilik hazırlığı yapan Çağlar Ökten ile geçmişte aşk yaşadığı ortaya çıktı. Hayvansever kişiliği ile tanınan Şehiroğlu kedileri çok seviyor. Bir dönem Danimarka ve İsveç'te yaşamıştır. Yaz mevsimini çok sevdiğini söylemiştir. Estetik sorusuna verdiği yanıtta herhangi bir estetiği bulunmadığını belirtmiştir.