Lavantalı Şampuan Nedir? Nasıl Kullanılır?

Kadınların en önem verdiği şeylerden biri de saçtır. Güzelliğe önem veren kadınlar lavantalı şampuan kullanıyor. Genellikle herkesin ilgilendiği lavantalı şampuan  sık sık konuşulan bir konu. Kendilerini daha güzel ve ilgi çekici görmek isteyen kadınların tercih ettiği bu ürün nedir? Ne işe yarar? İşte cevabı haberimizde...

 

Lavanta bitkisi, saçların canlı parlak görünmesinde etkili bir bitkidir. Lavanta bahçesinde olduğunuzu hissettiren hoş kokusu ile banyonuz daha keyifli bir hal alacaktır. Organik Sertifikalı Lavanta Şampuanı, saç yıpranması problemlerine karşı saçı güçlendirmekte ve dolgunluk sağlamaktadır.

 

Lavantalı şampuan ne işe yarar?

 

Saç dökülmesine doğal çözüm olan lavanta, yalnızca dökülmeyi engellemekle kalmaz; saçların daha gür çıkmasına yardım eder. Daha pürüzsüz ve sıkı bir cilde kavuşturur. Saçları canlandırır, saç kaybını azaltır. 

 

Lavantalı  şampuan nasıl kullanılır?

 

Islak saça masaj yaparak uygulayın, daha sonra durulayın. Gözle temasından kaçının. Teması halinde bol su ile durulayın.

 

Lavantalı  şampuan saça zarar verir mi?

 

Lavanta yağının saça herhangi bir zararı bulunmamaktadır. Ancak her bitkisel üründe olduğu gibi lavanta yağının kullanımında da dikkat edilmelidir. Lavanta yağı ile saç bakımı haftada en fazla iki kez yapılmalıdır. Aksi halde saç derisinde yağlanma ve tahrişe yol açabilir.

 

Lavantalı şampuan saça iyi gelir mi?

 

Saçınıza yumuşaklık kazandırırken hoş bir koku bırakır. Saçlarda yağlanmaya bağlı dökülmede önerilmektedir. Lavanta bitkisi, sedatif ve antiseptik özellikleridir. Organik Lavanta Şampuanı, saç yıpranması problemlerine karşı saçı güçlendirmekte ve dolgunluk sağlamaktadır.



Etiketler: