Leo Yılmaz Şehit Ailelerine Ve Engellilere Beşiktaş Forması Dağıttı!

Son günlerde sosyal medyada ve basında yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile gündemde olan Leo Yılmaz ciayi bu seferde engelli bireylere ve şehit ailelerine Beşiktaş forması dağıttı detaylar haberde.

 

Son günlerde sosyal medyada ve basında yaptığı sosyal sorumluluk projeleri ile gündemde olan Leo Yılmaz ciayi bu seferde engelli bireylere ve şehit ailelerine Beşiktaş forması dağıttı detaylar haberde. 

 

leo yilmaz besiktas formasi dagitti

 

İyilik bulaşıcıdır!

 

Kanada'dan gelen ünlü internet fenomeni YouTuber Leo Yılmaz "İlk projeyi durduğumda Adıyaman ve Kahramanmaraş ile yapılmış bir proje, ben de Kanada'daydım bu dönem. Ben de aslen Urfalı'yım ve çok duygulandım. Ben de dedim ki 20 senedir Kanada'da yaşıyorum. Kanada'da bir YouTuber'ım, Urfa'yı, Mardin'i her zaman görmek istiyordum. Bana Urfa'yla Mardin'e gidileceği söylendiği an, zaten o kadar güzel bir proje ki şehit ailelerine ondan sonra engelli kardeşlerimize bunların yanına gidip Beşiktaş'ı tanıtıp, Beşiktaş'ın formalarını dağıtacağız denildiği an düşünmeden uçağa atlayıp geldim. Burada olmaktan çok mutluyum. Bu çocukların yüzündeki mutluluğunu görmek beni benden alıyor yani benim için her şeyden önemli bu. Umarım buralar unutulmaz ve daha fazla fenomenler olsun, youtubırlar, tiktokçular ve iş adamları bu projeye daha çok katılır. İyilik bulaşıcıdır. Bizde inşallah buna vesile oluruz ve daha da büyürüz. Bu projelerin devamı umarım daha çok gelir. En azından katılamıyorsanız bile sosyal medyada paylaşın arkadaşlar.  Buradaki insanları unutmadığımızı, buradaki çocukları unutmadığımızı, şehit ailelerimizi unutmadığımızı, engelli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu ve biz buraya gelip onları görerek onları unutmadığımızı belirte biliriz. Ve onların yüzündeki o mutluluğu gördüğünüz zaman inanın sizde çok mutlu olacaksınız. Duygulanmamak elde değil. Umarım vesile oluruz ve çığ gibi büyürüz. Burada da olmaktan, bize de burayı açtıkları için teşekkür ediyorum. Mardin halkına da çok teşekkür ederim" diye konuştu.