Lerzan Mutlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Lerzan Mutlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Lerzan Mutlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Lerzan Mutlu kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Lerzan Mutlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Lerzan Mutlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

lerzan mutlu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Lerzan Mutlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Lerzan Mutlu Kimdir ? Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 İstanbul, Türk şarkıcı ve televizyon sunucusu. Lerzan Mutlu, 12 Şubat 1977 tarihinde, avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olarak doğdu. ... Konservatuvar imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nı kazandı. Lerzan Mutlu kimdir, Lerzan Mutlu, 14 Şubat 1977 de, avukat bir baba ve ev hanımı bir annenin tek kızı olarak doğdu. Erenköy İlkokulu, Özel Kadıköy Kız Koleji’nde okuduktan sonra liseyi Yıldız Kolejinde bitirdi. 10 yaşındeticesinde vefat etti. Liseyi bitirdikten sonra İsviçre’de bir özel üniversiteye kayıt oldu, ancak 6 ay sonra yarım bırakarak Türkiye’ye geri geldi. Konservatuarın imtihanlarına girerek, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musukisi Devlet Konservatuarı’nı kazandı. Burayı da yarım bırakarak “Hayat Üniversitesi”ni tercih etmiştir. Lerzan Mutlu,2005 yılında “Asla Unutma” adlı televizyon dizisinde rol aldı.



Etiketler: