Lerzan Mutlu Seren Serengil'den Şikayetçi Oldu!

Geçtiğimiz günlerde dumping sendromu sonrası organları iflas etmek üzere olduğu için ameliyat olan ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil'in yargılandığı hakaret davasında yeni gelişmeler ortaya çıktı.

 

Geçtiğimiz günlerde dumping sendromu sonrası organları iflas etmek üzere olduğu için ameliyat olan ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil'in yargılandığı hakaret davasında yeni gelişmeler ortaya çıktı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü magazin yorumcusu Seren Serengil'in yargılandığı hakaret davasında yeni gelişmeler ortaya çıktı.

 

Seren Serengil'in yargılandığı hakaret davasında yeni gelişme! “Ses kaydını duyunca hepimiz şok olduk” Şarkıcı Lerzan Mutlu’ya hakaret ettiği öne sürülen sunucu Seren Serengil’in 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına başlandı. Seren Serengil'den şikayetçi olduğunu söyleyen Lerzan Mutlu, "Sanık beni zaten uzun süreden beri çeşitli platformlar aracılığıyla küçük düşürme ve rencide etme amacındaydı" dedi. İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada müşteki Lerzan Mutlu ve avukatı Burak Temizer hazır bulundu. Geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Serengil ise duruşmaya katılmadı.

 

Duruşmada sanık Seren Serengil'i sanat camiasından dolayı tanıdığını ve kendisiyle herhangi bir samimiyeti olmadığını söyleyen müşteki Lerzan Mutlu: “Sanık Seren Serengil zaten bu ses kaydını birçok kişi duysun diye kasıtlı olarak Gülşah Saraçoğlu'na attı çünkü olay günü Gülşah'ın atölyesinde olduğumuza dair hikâye paylaşmıştık, sanık da bunun akabinde bu ses kaydını gönderdi. Sanıktan şikayetçiyim'' diye konuştu.

 

seren serengil in yargilandigi hakaret davasinda sok gelisme