Levent Üzümcü'nün D-Smart İnternet Tepkisi Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Levent Üzümcü, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda D-Smart'ta yaşadığı internet sıkıntısından bahsetti ve tepkisiyle sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Levent Üzümcü, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda D-Smart'ta yaşadığı internet sıkıntısından bahsetti ve tepkisiyle sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran  ünlü oyuncu Levent Üzümcü, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda D-Smart'ta yaşadığı internet sıkıntısından bahsetti ve tepkisiyle sosyal medyada olay oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kullandığı internet için "D-smart internet kullanıyorum, uzun bir zamandır sorun yaşıyorum; arıyorum elektrikçi çağırın diyorlar. Elektrikçi, arıza kutuda, o arızalara türktelekom bakıyor diyor, oraya gidiyorum d-smart arıza talebinde bulunmalı bize diyor. çemberdeki hemstır gibi...üstüne her ay 100 lira." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla takipçilerinden yoğun destek gördü. 

 

İşte o paylaşım;