Leyla Çevik Cilt Beyazlatan Maske Tarifi Hakkında Bilgi Verdi!

Youtube'da yayınladığı güzellik ve bakım videolarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Leyla Çevik, yayınladığı videosunda cilt beyazlatan ve kırışıklık gideren maske tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Youtube'da yayınladığı güzellik ve bakım videolarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Leyla Çevik, yayınladığı videosunda cilt beyazlatan ve kırışıklık gideren maske tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Leyla Çevik, yayınladığı videosunda cilt beyazlatan ve kırışıklık gideren maske tarifi hakkında detaylı bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda cilt beyazlatan ve kırışıklık gideren maske tarifi hakkında konuşan ünlü sosyal medya fenomeni bu konuda detaylı bilgiler verdi. 

 

İşte cilt beyazlatan maske tarifi için gereken malzemeler,

 

-Dove sabun

-Ilık su 

-Pirinç 

-Limon 

 

Yapılışı: Dove sabunu bir kaseye koyup üstüne kaynar su döküp 15 dakika bekletin. Su süt rengini alınca sabunu çıkarıp bir yemek kaşığı pirinç ilave edin. Pirinç ilave ettikten sonra 15 dakika daha bekletip nişastanın dışarıya çıkmasını bekleyin. Sonrasında bir yemek kaşığı limon sıkıp yüzünüze uygulayabilirsiniz. 

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.