Lider Şahin Ve Ecem Çırpan Çeşme'de Tatili Devam Ediyor!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Selami Şahin'in büyük oğlu Lider Şahin ile sevgilisi Ecem Çırpan'ın Çeşme tatili devam ediyor. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Selami Şahin'in büyük oğlu Lider Şahin ile sevgilisi Ecem Çırpan'ın Çeşme tatili devam ediyor. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sanatçı Selami Şahin'in büyük oğlu Lider Şahin ile sevgilisi Ecem Çırpan'ın Çeşme tatili devam ediyor. 

 

Posta'da yer alan habere göre; Ecem Çırpan ile Lider Şahin önceki gün Çeşme’nin serin sularının keyfini çıkardı. Birlikte denize girdiler, oyunlar oynayıp şakalaştılar. Lider Şahin hem Çeşme'de bulunan işletmelerinin işleriyle ilgileniyor hem de tatil yapıyor. Selami Şahin’in büyük oğlu Lider Şahin 2.5 yıldır 2015 Türkiye Güzeli Ecem Çırpan ile aşk yaşıyor. Sosyal medyadan sık sık birbirlerine aşklarını dile getiren çift bu günlerde Çeşme’de tatilde. Akşamları bar ve restoranları gezip eğleniyorlar. Gündüzleri ise Lider Şahin’in kardeşi Emirhan ile işlettiği beach club’dalar. Ecem Çırpan ile Lider Şahin dün yine Çeşme’nin serin sularının keyfini çıkardı. Birlikte denize girdiler, oyunlar oynayıp şakalaştılar. Bir ara aşka gelip iyice yakınlaştılar. Lider Şahin hem işletmesiyle ilgilendi hem de sevgilisiyle. İşle aşkı bir arada yürütmeye devam ediyor.