Linet'ten GülÅŸen'in Sahne Kostümleri Ä°çin Dikkat Çeken Açıklama!

Linet GülÅŸen'in sahne kostümleri için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı Linet, yaptığı açıklamada sahne kostümleri ile eleÅŸtirilen GülÅŸen hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Linet GülÅŸen'in sahne kostümleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Linet GülÅŸen'in sahne kostümleri için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı Linet, yaptığı açıklamada sahne kostümleri ile eleÅŸtirilen GülÅŸen hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı Linet, yaptığı açıklamada sahne kostümleri ile eleÅŸtirilen GülÅŸen hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. Peki Linet GülÅŸen'in sahne kostümleri için neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Savaş haklı yeri yanlış!

 

Şarkıcı Linet, son dönemde konserlerinde tercih ettiği sahne kostümleriyle dikkat çeken meslektaşı Gülşen hakkında konuştu. Ünlü sanatçı, "Gülşen Hanım'ın kıyafet konusunda verdiği savaşta büyük bir haklılık var, sadece yeri yanlış. Türkiye'de çıktığı 400-500 kişilik mekanlarda, bu kıyafet sıfır mesafede çok büyük teşhircilik gibi duruyor." dedi.

 

linet ten dikkat ceken gulsen aciklamasi



Etiketler: