Lotodan 3 Milyon Dolar Kazanan Kadın Eşinin Son Arzusunu Yerine Getirecek!

ABD’nin Pensilvanya eyaletinde 50’li yaşlardaki bir kadın Loto’da 3 milyon dolar kazandı. İkramiyeyi kanser hastası olan ve ölümün eşiğine gelmiş olan kocasının son yolculuğu için harcamayı planlıyor.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Penny Reep dişçisiyle randevusundan çıkınca loto oynamak için bir bayinin önünde durdu. 50 yaşındaki Amerikalı kadın bir çok kazı-kazan bileti aldı. Onlardan birin 30 dolar ikramiye çıktı. 30 dolarlık ikramiyeyle yeniden kazı-kazan biletleri aldı. Bingo! Biletlerin birini kazıdığında 3 milyon dolar yazıyordu.

 

Penny Reep anlatıyor: “Bileti kazıdım, rakamı görünce galiba iyi seçemiyorum diye düşündüm. Bileti bilgisayarda tarattırdım, hayır rakamları yanlış seçmemiştim, 3 milyon dolar kazanmıştım. Bayinin tezgahına dirseklerimi dayadım ve ağlamaya başladım. Göğsümde bir ağrı vardı ve sanki toprak ayaklarımın altından kayıp gidiyorduÇok ender ve tedavisi olmayan bir kansere yakalanmış kocası Patrick’in hayalini gerçekleştirmek.

 

Çift yakında Alaska’ya uçacak .Penny, “Bizim için gerçekleştirilmesi mümkün olmayan bir hayaldi. Şimdi gerçekleştirebileceğiz. Eşimin son arzularını gerçekleştirebileceğim” diyor. Patrick 2021 yılında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalandığını ve orta vadede ölümünün kaçınılmaz olduğunu öğrendi.. Penny, “Onunla daha ne kadar hayatı paylaşacağımızı bilmiyorduk. Artık çalışamıyordu, onunla gün boyu ilgilenmeye çalışıyordum ama benim de sağlık sorunlarım vardı” diye anlatıyor.

 

Çift bu ikramiye sayesinde Massachusetts’deki torunlarını ziyaret edecek, sonra akrabalarına uğrayacak. Sonra? Son durak Alaska. Eşinin gömüleceği diyar. Haberi Penny’nin anlattıklarıyla bitirelim: “Fizik, akıl, finans ve duygu açısından gerçekten çok ama çok zor günler yaşadık. Bize o sıkıntılı dönemimizde yardım edenlere şimdi teşekkür borcumuzu ödeyebileceğiz.”



Etiketler: