Maaş Promosyonu Ödemelerinde Rekor! O Banka 70 Bin TL'ye Çıkardı İddiası!

Maaş promosyonlarıyla ilgili gelişmeler sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ederken, ortaya atılan son rakam sosyal medyada gündem oldu. 

 

Maaş promosyonlarıyla ilgili gelişmeler sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ederken, ortaya atılan son rakam sosyal medyada gündem oldu. Maaş promosyonlarıyla ilgili gelişmeler sosyal medyanın gündeminde yer almaya devam ederken, ortaya atılan son rakam sosyal medyada gündem oldu. 

 

OlayMedya'nın haberine göre; Emekli müşterileri için düzenledikleri promosyon kampanyaları ile dikkatleri üzerine çeken bankalardan bu kez de çalışan promosyonu haberleri gelmeye başladı. Bir banka ile ilgili ortaya atılan yeni promosyon iddiası, ortalığı karıştırdı. İşte bankaların promosyon kampanyalarına ve ortaya atılan yeni iddiaya ilişkin ayrıntılar… Bankalar ile kurumlar arasında imzalanan promosyon anlaşmalarına ilişkin yeni bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre çalışan promosyonunun, bir bankada 70 bin TL’ye yükseldiği öne sürüldü.

 

PROMOSYON REKORU TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI’NDA!

 

Emekli vatandaşlar için düzenlenen promosyon kampanyalarının yanı sıra kurumlar ve bankalar arasında imzalanan maaş protokolleri kapsamında da çalışanlar için promosyon ödemeleri yapılmaktadır. Bankadan bankaya değişen yönetim politikalarına göre kimi promosyon sözleşmeleri 3 yıl kimileri ise 5 yıl olarak düzenlenmektedir.

 

Yeni dönemde enflasyonun birçok sebebe bağlı olarak artması ve artmaya da devam ediyor olması, çalışanlara yapılan promosyon ödemelerinin de artmasını sağladı. Müşteri sayılarını arttırmak adına birbirleri ile yarış içerisine giren bankalar, yeni dönemde arka arkaya promosyon kampanyalarını açıklamaya başladı.

 

Son olarak çalışanlar için geliştirmiş olduğu promosyon kampanyası ile gündeme gelmeyi başaran özel banka, Türkiye Ekonomi Bankası oldu. TEB, Anadolu Üniversitesi ile 3 yıllık promosyon sözleşmesi imzalayarak çalışan başına 41 bin 500 TL tutarında ek ödeme yaptı.

 

POLİSLERİN PROMOSYON PAZARLIĞI HALEN SÜRÜYOR!

 

Vakıfbank ile anlaşma içerisinde olan ancak artan promosyon tutarlarından sonra bankadan yeni promosyon güncellemesi talep eden polisler, bir süredir promosyon pazarlığını sürdürmeye devam ediyor.

 

Geçtiğimiz aylarda polislere 18 bin TL’lik promosyon teklifi götüren kamu bankası Vakıfbank, kesin bir dil ile reddedilerek yeni kampanya üzerine çalışmaya başladı. Bir süre önce yeni kampanyası ile gündeme gelen banka, polislere bu kez 30 bin TL’lik teklif götürdü. Bu teklifi de reddeden polisler, 50 bin TL’lik ek ödeme talebinde ısrarcı olduklarını açıkladı.

 

YENİ PROMOSYON ÖDEMESİNE İLİŞKİN ŞOK İDDİA!

 

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada bomba gibi bir iddia gündeme geldi. Bir firma ile Akbank’ın promosyon kampanyası kapsamında bir araya geldikleri ve bankanın 70 bin TL’lik promosyon ödemesini kabul ettiği öne sürüldü. Henüz tamamlanmamış olan sürece ilişkin resmi bir açıklama ise gelmedi.



Etiketler: