Mabel Matiz'in Seçim Sonrası Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu!

31 Mart'ta tüm Türkiye sandık başına gitmişti. Seçim sonrası ünlü isimlerden paylaşım geldi. Dikkat çeken bir paylaşımda Mabel Matiz'den geldi. Ünlü isim 'Jötem Türkiyem' notuyla konserinde yaptığı kalça dansını paylaştı. Paylaşım kısa süre içerisinde gündem olmayı başardı.

 

31 Mart yerel seçimleri için milyonlarca vatandaş oy kullanmak için sandık başına gitti. 2019'da yapılan seçimle kıyaslandığında rakibine büyük bir fark atan CHP 36, AK Parti ise 23 belediyede yarışı önde bitirdi. Türkiye genelinde 11 şehri CHP'ye kaptıran AK Parti, İstanbul'da da 9 ilçeyi rakibine kaptırdı. Seçim sonuçlarından sonra ünlü isimlerden paylaşımlar geldi. Paylaşım yapan bir isim de Mabel Matiz oldu.

 

mabel matiz in secim sonrasi paylasimi gundem oldu

 

"SANA KIRMIZI ÇOK YAKIŞIYOR”

 

Son günlerde "Lan" şarkısıyla gönüllere taht kuran Mabel Matiz seçim sonuçlarıyla ilgili Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Matiz, "Jötem Türkiyem" notuyla paylaştığı konser kesiti videosuyla gündem oldu. Şarkıcının yaptığı kalça dansı ise dikkatlerden kaçmadı. Şarkıcıya sosyal medyada, "Türkiye haritası temsili", "Sana kırmızı çok yakışıyor", "Kırmızının her tonu güzel dün de gördüğümüz gibi" yorumlar yapıldı.