Machine Gun Kelly İle Megan Fox'tan Olay Açıklama! Birbirimizin Kanını İçiyoruz!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Machine Gun Kelly ile oyuncu nişanlısı Megan Fox yaptıkları açıklamada ritüellerini anlatırken, birbirlerinin kanını içtiklerini açıkladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Machine Gun Kelly ile oyuncu nişanlısı Megan Fox yaptıkları açıklamada ritüellerini anlatırken, birbirlerinin kanını içtiklerini açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Machine Gun Kelly ile oyuncu nişanlısı Megan Fox yaptıkları açıklamada ritüellerini anlatırken, birbirlerinin kanını içtiklerini açıkladı. 

 

Birbirimizin kanını içiyoruz!

 

Şarkıcı Machine Gun Kelly ile birlikteliğiyle sık sık gündeme gelen ünlü oyuncu Megan Fox, nişanlısıyla birbirlerinin kanını içtiklerini ve bunu ritüel için yaptıklarını paylaştı. Glamour dergisinin İngiltere baskısı için röportaj veren Fox, “Sadece birkaç damla ama evet, birbirimizin kanını yalnızca ritüel amaçlı içiyoruz” dedi. Yaptığı bu açıklamanın insanları yanlış yönlendirebileceğini belirten Fox, “İnsanlar bizim Game of Thrones’daki gibi kupalarda kan içtiğimizi filan düşünüyor” diyerek kan içme eyleminin bu kadar abartılmasına anlam veremediğini belirtti.