Madonna Komadan Çıkınca İlk Sözleri Ne Oldu?

65 yaşındaki Madonna 2023 Haziran’ında bir bakteri kapmış ve ölümün eşiğinden dönmüştü. Şarkıcı hafta başında Kaliforniya’nın İnglewood kentindeki konserinde kendisini günlerce yoğun bakım servisinde tutan bakteriyle ilgili ayrıntıları şöyle açıkladı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

“Geçen yaz bir sürprizle karşılaştım. Ölümün kıyısına kadar geldim. Korkunç bir şeydi. Beni yapay komaya soktukları için 4 gün boyunca hiçbir şey bilmedim. Ancak uyanınca ağzımdan çıkan ilk sözcük ‘Hayır’ oldu. Tanrının beni yanına çağırdığına hemen hemen emindim. ‘Bizimle gelmek ister misin? Benimle gelmek ister misin? Bu dünyadan gitmek ister misin?’ diye fısıldanıyordu. Ve ben ‘Hayır! Hayır!’ dedim.”

 

Madonna daha sonra konserde seyirciler arasında yer alan doktoruna teşekkür etti. Doktorunun kendisine sağlık sorunlarını aşması için güneşte bolca zaman geçirmesini tavsiye ettiğini anlattı. Devamı şöyle: Evimden bahçeme kadar yürümek ve güneşte bir koltuğa oturmak öyle bir işkenceydi ki, anlatamam. Yeniden nasıl ve ne zaman koltuktan kalkabileceğimi bilemiyordum. İnsanın hareketlerini kontrol edememesi çok tuhaf bir duyguydu.”

 

Madonna şu sıralar sağlık sorunları nedeniyle ertelenen dünya turnesinin ABD’nin orta bölgesindeki eyaletlerinin duraklarında…