Mahkeme Cem Yılmaz Ve Serenay Sarıkaya İçin Kararını Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz ile eski sevgilisi Serenay Sarıkaya önceki yıl Bodrum'da evlerinde görüntülendikleri için mahkemeye özel hayatın ihlali konusunda şikayetçi olmuşlardı. Mahkeme geçtiğimiz gün açılan davayı karara bağladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz ile eski sevgilisi Serenay Sarıkaya önceki yıl Bodrum'da evlerinde görüntülendikleri için mahkemeye özel hayatın ihlali konusunda şikayetçi olmuşlardı. Mahkeme geçtiğimiz gün açılan davayı karara bağladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü komedyen Cem Yılmaz ile eski sevgilisi Serenay Sarıkaya önceki yıl Bodrum'da evlerinde görüntülendikleri için mahkemeye özel hayatın ihlali konusunda şikayetçi olmuşlardı. Mahkeme geçtiğimiz gün açılan davayı karara bağladı. 

 

Takipsizlik kararı!

 

Cem Yılmaz ve eski sevgilisi Serenay Sarıkaya geçen yıl görüntülendikleri Bodrum'daki yazlık görüntüleri için “özel hayatın ihlal edildiğini gerekçe göstererek şikayetçi olmuştu.Yapılan incelemelerde evin havuzunun etraftan çıplak gözle görülebilmesine imkân olduğuna dair rapor verildi. Savcılık, bu rapora dayanarak Cem Yılmaz'ın özel hayatının ihlal edilmediği, evin mahrem alanına girilmediği ve her ne kadar bahçe konutun bir parçası olsa da içerinin çıplak gözle görülebildiğini, çekilen fotoğrafların suç teşkil etmediğini belirterek takipsizlik kararı verdi.