Mahmut Tuncer'den Bir Garip Halil Ergün Benzetmesi! Kim İçin Söyledi?

Mahmut Tuncer kim için Halil Ergün'e benzediğini söyledi? Yaptığı açıklamalarla zaman zaman magazin gündeminde kendisine yer bulan ünlü sanatçı Mahmut Tuncer, bir mekan çıkışı objektiflere yansırken, yaptığı Halil Ergün benzetmesiyle olay oldu. Peki Mahmut Tuncer kim için Halil Ergün'e benzediğini söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Mahmut Tuncer kim için Halil Ergün'e benzediğini söyledi? Yaptığı açıklamalarla zaman zaman magazin gündeminde kendisine yer bulan ünlü sanatçı Mahmut Tuncer, bir mekan çıkışı objektiflere yansırken, yaptığı Halil Ergün benzetmesiyle olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sanatçı Mahmut Tuncer, bir mekan çıkışı objektiflere yansırken, yaptığı Halil Ergün benzetmesiyle olay oldu. Peki Mahmut Tuncer kim için Halil Ergün'e benzediğini söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Eşim botoks sonrası Halil Ergün'e benzedi! 

 

Yaptığı açıklamalarla zaman zaman magazin gündeminde kendisine yer bulan ünlü sanatçı Mahmut Tuncer, bir mekan çıkışı objektiflere yansırken, yaptığı Halil Ergün benzetmesiyle olay oldu. Uykusuzlar Kulübü'nde Okan Bayülgen'e konuk olan ünlü sanatçı Mahmut Tuncer, eşinin botoks yaptırmasından sonra "Halil Ergün'e benzediğini" söyledi.

 

mahmut tuncer den bir garip halil ergun benzetmesi