Mahsun Çukur'a Geri Dönüyor!

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili gibi oyuncuların paylaştığı Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 3. sezon 14. bölüm 2. fragmanı yayınlanırken, yayınlanan fragmanda geçtiğimiz sezon Karakuzular'ın iki liderinden biri olarak karşımıza çıkan Mahsun karakterinin diziye geri döndüğü görüldü. 

 

 

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Damla Sönmez, Perihan Savaş, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili gibi oyuncuların paylaştığı Show TV'nin fenomen dizisi Çukur'un 3. sezon 14. bölüm 2. fragmanı yayınlanırken, yayınlanan fragmanda geçtiğimiz sezon Karakuzular'ın iki liderinden biri olarak karşımıza çıkan Mahsun karakterinin diziye geri döndüğü görüldü. Yayınlanan 3. sezon 14. bölüm 2. fragmanında Yamaç lunaparkta pusuya düşerken, kendisini her türlü beladan kurtaran gizemli kişi yine ortaya çıkarak Yamaç'ı kurtarırken bu kez kimliğini açık etti

 

Meğer Yamaç'ı kurtaran Mahsun'muş! 

 

3. sezonun başından beri Yamaç'ı yok etmeye çalışan Timsah, Azer ve Akın'ın elinden Yamaç'ı kurtaran kişinin bu bölümde Mahsun olduğu ortaya çıkıyor. 

 

İşte Yamaç'ın Mahsun'u öğrendiği o anların detayları,