Mahsun Kırmızıgül Ve Ece Binay Boşandı!

Sosyal medyada genç bir bayanla görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından eşi Ece Binay'ın boşanma davası açtığı ünlü yönetmen, yapımcı ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün davası sonuçlanırken Ece Binay ile boşandı. 

 

Sosyal medyada genç bir bayanla görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından eşi Ece Binay'ın boşanma davası açtığı ünlü yönetmen, yapımcı ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün davası sonuçlanırken Ece Binay ile boşandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü yönetmen, yapımcı ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün eşi Ece Binay ile boşanma davası sonuçlanırken, boşandılar. 

 

Boşandılar!

 

Sosyal medyada genç bir bayanla görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından eşi Ece Binay'ın boşanma davası açtığı ünlü yönetmen, yapımcı ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül'ün davası sonuçlanırken Ece Binay ile boşandı.  Ünlü şarkıcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül ile avukat Ece Binay evliliklerini sonlandırdı. Çift, Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak boşanarak, 6 yıllık evliliklerini noktaladı. 

 

ece binay ile mahsun kirmizigul bosandi