Mahsun Kırmızıgül Yeni Albümüyle Müzik Piyasasına DöneceÄŸini Açıkladı!

Son dönemde yaptığı filmlerle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, yaptığı açıklamada koronavirüsün bitmesiyle birlikte yeni albümüyle müzik piyasasına geri dönüÅŸ yapacağını açıkladı. 

 

Son dönemde yaptığı filmlerle geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, yaptığı açıklamada koronavirüsün bitmesiyle birlikte yeni albümüyle müzik piyasasına geri dönüÅŸ yapacağını açıkladı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü ÅŸarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, yaptığı açıklamada koronavirüsün bitmesiyle birlikte yeni albümüyle müzik piyasasına geri dönüÅŸ yapacağını açıkladı.

 

Ünlü ÅŸarkıcı Mahsun Kırmızıgül koronavirüsün bitmesiyle beklenen albümü çıkartacağını, sonrasında yeni bir proje ile 14 yıl sonra Türkiye’de ilk kez sahne alacağını, sonrasında ise Azerbeycan, İran, Kuzey Irak, Türkmenistan, Kazakistan, Özbekistan, Gürcistan, Dubai, Avrupa”da 10 ülke , Avustralya ve Amerika’ da konserler vermek üzere anlaşmalar imzalayacağının müjdesini verdi. Kırmızıgül ''Şimdiden beni bir heyecan, bir telaş sardı.'' dedi.