Maja Malnar Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Maja Malnar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Maja Malnar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Maja Malnar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Maja Malnar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Maja Malnar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Maja Malnar ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Maja Malnar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

maja malnar kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Maja Malnar kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Maja Malnar kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve güzelliğiyle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Maja Malnar 12 Temmuz 1993 tarihinde Slovenya’nın Ljubljana kentinde dünyaya gelmiştir. 28 yaşındadır. Daha önce dansçı, şarkıcı ve televizyon hostesliği yapan ünlü sosyal medya fenomeni moda ve seyahat bloggerı olarak dünya çapında bir üne sahiptir. Maja’s Diary ismiyle bir blog sahibi olan ünlü sosyal medya fenomeni güzellik ve saç bakımı konusunda da sevenlerine tüyolar vermektedir. 1.73 cm boyundaki ünlü sosyal medya fenomeni 57 kg ağırlığında ve yengeç burcudur.



Etiketler: