Manchester United Sofyan Amrabat'ı Kiraladı!

2023-2024 sezonu kadro çalışmalarına devam eden dünyaca ünlü İngiliz kulübü Manchester United kadrosuna Sofyan Amrabat'ı kattı. 

 

2023-2024 sezonu kadro çalışmalarına devam eden dünyaca ünlü İngiliz kulübü Manchester United kadrosuna Sofyan Amrabat'ı kattı. 2023-2024 sezonu kadro çalışmalarına devam eden dünyaca ünlü İngiliz kulübü Manchester United kadrosuna Sofyan Amrabat'ı kattı. 

 

NTVspor'da yer alan habere göre; Manchester United, Fiorentina'nın orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'ı kadrosuna kattığını açıkladı. İngiltere Premier Lig takımı Manchester United, İtalya Serie A temsilcisi Fiorentina'nın orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat'ı 1 yıllığına kiralık olarak transfer etti. Faslı futbolcu, İngiliz takımına transferi sonrasında yaptığı açıklamada "Manchester United oyuncusu olmak büyük bir onur. Bu an için sabırlı olmam gerekiyordu ama her zaman kalbimin sesini dinleyen biriyim ve artık hayallerimin kulübünü temsil ediyorum." ifadelerini kullandı. Manchester United Futbol Direktörü John Murtough ise Amrabat'ı uzun süredir takip ettiklerini belirterek, "Onu Manchester United'a getirmekten gerçekten memnunuz. Onun oyuna olan kararlı ve yüksek enerjili yaklaşımı, burada oluşturduğumuz takıma mükemmel bir şekilde uyuyor. Sofyan'ın zihniyetinin, dinamizminin ve teknik niteliklerinin, bu sezon tüm müsabakalarda başarıya ulaşmaya çalışırken takıma yardımcı olacağını biliyoruz." diye konuştu.