Mandıra Filozofu Müfit Can Saçıntı'dan Bar Uygulamasına Ve Sonrasında Zabıtanın Tavrına İsyan!

Rol aldığı Mandıra Filozofu film serisi ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve yönetmen Müfit Can Saçıntı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kadıköy'de bir barda yaşadığı olay sonrası zabıtanın da konudan haberdar olmaması ve yasayı bilmemesini eleştirirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Rol aldığı Mandıra Filozofu film serisi ile geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve yönetmen Müfit Can Saçıntı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kadıköy'de bir barda yaşadığı olay sonrası zabıtanın da konudan haberdar olmaması ve yasayı bilmemesini eleştirirken çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu ve yönetmen Müfit Can Saçıntı, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kadıköy'de bir barda yaşadığı olay sonrası zabıtanın da konudan haberdar olmaması ve yasayı bilmemesini eleştirirken çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

DERDİM TEK BAŞINA BAKKALA GİDEBİLEN GENÇLERİN HAKKINI SAVUNMAK!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Kadıköy'de bir bara tek başına girmek istediğini ama alınmadığını belirten Saçıntı sonrasında başına gelenleri şöyle özetledi: 

 

"Kadıköy Serasker Cd. Eskici isimli bara girmek istedim. Tek başıma alamayacaklarını söylediler. Yasaları bilen bir yurttaş olarak biliyorum ki bir bakkala nasıl tek başıma giriyorsam bir bara da girebilirim. Bir dernek vakıf vb değilse… Bunu Kadıköy Zabıtasına ilettim. Zabıta memurunun yasalardan haberi yok; Zabıta Amirine iletti. Tabii ki o da yasaları bilmiyor vatandaşa yüksek tonda konuşmayı biliyor.işlem yapamayacaklarını söyledi. Bunu bana yazılı bildirmelerini istedim. Yazılı belge veremeyeceğini söyledi. Tabi bu da yasalara aykırı. O zaman hakkımı aramak için sosyal medyada yazmak zorunda kalacağımı söyledim. Yüksek tonda “Yaz” dedi. Yazdım. Seçimmiş geçimmiş konu o değil… İşte böyle Kadıköy Belediyesi… İşte böyle İstanbul Büyük Şehir Belediyesi. Az sonra polis otosu çevirip durumu anlatacağım… Polislerimizin de yasaları ne kadar bilip bilmediğini anlayacağız. İnadına o bara girip çıkacağım!Derdim bir yere girip çıkmak değil yasa bilmezlere yasaları hatırlatmak. Ve bakkala tek başına girebilen gençlerin hakkını savunmak." 

 

İşte o açıklama;

 

mufit can sacinti bar uygulamasina isyan etti yasalara aykiri

 

mufit can sacinti bar uygulamasina isyan etti yasalara aykiri