Manisa'da Deprem Meydana Geldi!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'a göre saat 19.47'de Manisa'nın Akhisar ilçesinde yerin 7.5 km aşağısında aletsel büyüklüğü 5.0 olarak kaydedilen bir deprem meydana geldi. 

 

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'a göre saat 19.47'de Manisa'nın Akhisar ilçesinde yerin 7.5 km aşağısında aletsel büyüklüğü 5.0 olarak kaydedilen bir deprem meydana geldi. Şiddetli sarsıntının etkili olduğu çevre il ve ilçelerde yaşayan vatandaşlar da panik yaşarken deprem İzmir'de de hissedildi. 

 

MANİSA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

 

Manisa Valiliği tarafından yapılan açıklamada Manisa'nın Akhisar ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki depremle ilgili olumsuz bir durumun bulunmadığı belirtildi. Manisa'nın Akhisar ilçesinde meydana gelen 4.8 büyüklüğündeki deprem sonrası Manisa'daki ilgili kurumlar harekete geçildi. Gerekli incelemelerin tamamlanmasının ardından Manisa Valiliği tarafından yapılan basın açıklamasında, "04.02.2020 tarihinde saat 20.55'te merkez üssü Akhisar ilçesi olan 4,8 büyüklüğünde deprem meydana gelmiştir. An itibariyle depremden kaynaklanan herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadır" ifadeleri kullanıldı.



Etiketler: