Mariah Carey Alışverişe Ayda 1 Milyon Dolar Harcıyor! Tam Bir Alışveriş Bağımlısı!

Şarkıcı Mariah Carey için mutluluğun yolu alşverişten geçiyor. 54 yaşındaki Carey, internetten sipariş vermeye bayılıyor. O kadar ki, evi ambalajı bile açılmamış kolilerle dolu. Aylık alışverişinin bir milyon doları bulduğu belirtiliyor.

 

Fenoreporter - Sosyal Medya Haberleri 

 

340 milyon dolar servete sahip olan Mariah Carey, “All-I Want For Christmas Is You” adlı parçası nedeniyle “Noel Kraliçesi” olarak tanınıyor. Bu parça ona yıllardır her Noel’de yeni milyon dolarlar getiriyor. O da bu kazancı alışveriş bağımlılığını tatmin etmek için tüketiyor. Sadece kişisel harcamalarının tutarı ayda bir milyon doları buluyor.

 

Carey şöhretin her an bitebileceğini bildiği için yıllar boyunca parasını çok dikkatli kullandı. Ama bugün Noel şarkısının dünya çapındaki başarısına güvenerek har vurup harman savurmaya başladı. Yakınları ondaki bu değişikliği şöyle anlatıyor: “Her zaman biraz çılgındı ama kendine bir sınır koyuyordu. Bugün bu sınırlar tamamen ortadan kalktı. Sanki sadece para harcamak için yaşıyor. Siparişlerinin fiyatı yüksekmiş, değilmiş; bakmıyor bile. Tam tersine ne fiyat ne kadar yüksekse, o kadar hoşuna gidiyor.”

 

Carey parasını özellikle lüks markalara ve pahalı şampanyalara harcamayı seviyor. Her ne kadar yakınlarına hediye almayı sevse de, en çok kendisi için alışveriş yapıyor. “O kadar ki” diyor yakınları, “Evinin bir çok odası açılmamış paketlerle dolu… Dahası bu ambalajlı kolilere her gün yenileri ekleniyor ve Carey yeni paketlerin de ancak yarısını açabiliyor. İnanılmaz bir israftan başka bir şey değil. O, gerçekten alışveriş bağımlısı…”