Mark Andreas Sheppard'ın Kalbi 6 Kez Durdu! Hastaneden Gülerek Çıktı!

İngiliz kökenli Amerikalı aktör Mark Andreas Sheppard 6 kez ölümün eşiğinden döndü ve tedavi edildiği hastaneden gülerek çıktı.

 

Fenoreporter - Dış Haberler Servisi

 

Halen “Supernatural” dizisinde “Cehennemin iblisi Crowley”i canlandıran, daha önce “Battlestar Galacatica” dizisinde “Avukat Romo Lampkin”i, “Leverage” dizisinde de “İnterpol araştırmacısı James Sterling”i oynayan Mark Andreas Sheppard, 3 Aralık’ta evinin mutfağında yığılıp kaldı. Peş peşe kalp krizi geçiriyordu. Hemen ambülansla hastaneye kaldırıldı.

 

Kalbi toplam 6 kez durmuştu. İlk yardım ekipleri onu suni solunumla 4 kez hayata döndürmeyi başardılar.

 

59 yaşındaki oyuncunun sol atardamarı tamamen tıkanmıştı. Acilen ameliyat edildi ve sağsalim taburcu oldu.

 

Daha sonra hayatını kurtardıkları için “Instagram”dan eşine, cankurtaran ekibine ve ameliyat edildiği Los Angeles’teki Saint-Joseph hastanesi doktorlarına teşekkür etti, şöyle dedi:

 

“İnanmayacaksınız, Bir randevuya gitmeye hazırlanırken mutfağımda yığılıp kaldım. Çok şiddetli 6 kalp krizi peş peşe geldim. Doktorlar beni 4 kez ölümün pençesinden çekip aldılar. Sol atardamarım yüzde 100 tıkalıymış. Kadınları dul bırakan damar tıkanması bu. Eşim, cankurtaran ekibi ve Saint-Joseph hastanesinin inanılmaz doktorları olmasaydı, bu satırları yazıyor olamayacaktım. Eve dönmek güzel bir şey.”