Markette Yerli Etiketiyle Satılan Çürümüş Muz Sosyal Medyada Gündem Oldu! Bakın Ne Kadara Satılıyor?

Türkiye'de bir zincir markette yerli etiketiyle satışa çıkarılan çürümüş ve küflenmiş muzlar sosyal medyada tartışmalara neden olurken, vatandaşlar durumu tepki gösterdi. 

 

Türkiye'de bir zincir markette yerli etiketiyle satışa çıkarılan çürümüş ve küflenmiş muzlar sosyal medyada tartışmalara neden olurken, vatandaşlar durumu tepki gösterdi. Türkiye'de bir zincir markette yerli etiketiyle satışa çıkarılan çürümüş ve küflenmiş muzlar sosyal medyada tartışmalara neden olurken, vatandaşlar durumu tepki gösterdi. 

 

Çürümüş ve küflenmiş muzları satıyorlar!

 

Haberler'in haberine göre; İstanbul'daki bir zincir markette "Yerli" etiketiyle 17,90 TL'den satılan çürümüş muzlar, sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Bazı kullanıcılar yaptıkları yorumlarda "İş işten geçtikten sonra indirim yapılmış, ona rağmen fiyata bakın" ifadelerine yer verdi. İstanbul'daki bir markette satıldığı iddia edilen muzların görüntüsü büyük tartışma yarattı. Paylaşılan fotoğraf karesine göre kilosu 24,50 TL'den satılan muzun fiyatı indirimle 17,90 TL'den satılmaya başlanmış. Hızla yayılan görüntüye bazı kullanıcılar tepki gösterirken "Çürümüş muz indirimle 17,90 TL" esprileri yapıldı. Bazı kullanıcılarsa, bu muzların eskiden yenilmediğini ve çöpe atıldığını belirtti.

 

İşte sosyal medyada konuyla ilgili yorumlar;

 

curumus muzlari satan market tepkilere neden oldu

 

curumus muzlari satan market tepkilere neden oldu

 

curumus muzlari satan market tepkilere neden oldu



Etiketler: