Marvel'ın Madame Web Filmi Yılın En Kötü Filmi Mi?

Geçen hafta vizyona giren ve Marvel Stüdyoları tarihinin en kötü açılışını yapan “Madame Web” seyircilerden düşük not altı.

 

Fenoreporter - Kaan Deniz Türen

 

2024 yılına kötü bir başlangıç yapan Marvel Sinematik evreninin son filmi Madame Web, fragmanı çıktığı günden beri Marvel hayranları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu. Filmin yönetmeninin daha önce hiç bir yüksek bütçeli filmin yönetmenliğini yapmamış olması hatta hiçbir aksiyon filmi çekmemiş olması “bu derece büyük çapta bir filmin altından kalkabilecek mi?” diye sordurttu.

 

Filmin başrol oyuncusu, Madame Web’i canlandıran Dakota Johnson verdiği röportajlarda teknik olarak bir örümcek adam filminde oynamasına rağmen hiçbir örümcek adam filmini izlememiş olması ve filmler hakkında bir fikrinin de olmamasından ötürü Marvel Stüdyoları, yaptıkları cast yüzünden hayranları tarafından eleştiri yağmuruna tutuldu.

 

Marvel hayranlarına göre: Morbius filminden bile kötü olduğu düşünülen Madame Web filmi o kadar kötüymüş ki ileride kült yapımlardan biri sayılması bekleniyor.

 

Filmin konusu ne?

 

Sony ile Marvel’ın ortaklaşa çekilen filmi hem Marvel’ın Sinematik evreninde hem de Sony’nin Örümcek Adam Evreninde geçen bir süper kahraman filmi. Paramedik olarak çalışırken gelecekte olacakları görebilmeye başladığını fark eden Cassandra Web (Dakota Johnson), gelecekte örümcek güçleri kazanıp farklı süper kahramanlara dönüşecek üç kadının, hayatlarını tehdit eden bir tehlikeden korumaya çalışıyor.