Marvel'in Shang Chi'si Simu Liu'dan Çarpıcı Çocukluk İtirafı! 'Beni Çin'de Bırakıp Kanada'ya Gitmişler!'

Marvel’ın Shang Chi yapımında rol alan Çin asıllı Hollywood yıldızı Simu Liu National Geographic'te yayınlanan Bear Grylls ile Yabanda programında yaptığı açıklamada dikkat çeken itiraflarda bulundu.

 

Fenoreporter - TV Haberleri Servisi

 

Simu Liu yaptığı açıklamada ‘Çin’de doğmuşum. Annem ve babam üniversite okumak için beni Çin’de bırakarak Kanada’ya gitmişler. Düşünsene ben varken derslere gitmek ödev yapmak onlar için zor olacak olmalı bu yüzden beni Çin’de bırakmışlar. 4.5 yaşına kadar beni büyükannem ve büyükbabam yetiştirdi. Sonra birgün kapıda bir yabancı belirdi. Ben senin babanım ve seni Kanada’da götürmek için geldik dediler.’ ifadesiyle çocukluğuyla ilgili bilinmeyen bir gerçeği itiraf etti.

 

simu liu dan cocukluguyla ilgili carpici itiraf beni cin de birakip kanada ya gitmisler

Fotoğraf - National Geographic Running Wild with Bear Grylls

 

Bırakılan bir çocuk olmanın zorluğunu dile getiren Simu Liu ‘Uzun süre geride bırakılan bir çocuk olmanın verdiği üzüntüyü aileme karşı içimde tuttum. Ama yıllar geçip büyüdükçe verdikleri kararın zorluğunu ve doğruluğunu anladım. Şuan birlikteyiz ve aile olarak mutluyuz. 5 yaşındayken Kanada’daki ilk gecemi unutamıyorum. Yepyeni ebeveynler, tanıdığım kimse yok. İngilizce bilmiyorum. Kimseyle konuşamıyorum. Çok zordu ama bu zorluk beni güçlendirdi.’ ifadelerini kullandı.