Maske Kimsin Sen Ağaç Suzan Kardeş M? İşte O İddia!

Maske Kimsin Sen Ağaç Suzan Kardeş mi? Sosyal medyada yayınlandığı ilk günden bu yana yoğun polemiklere neden olan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı, Med Yapım imzalı yarışma programı Maske Kimsin Sen'de Ağaç kostümünü giyen kişinin Suzan Kardeş olduğu iddia edildi. Peki Maske Kimsin Sen Ağaç Suzan Kardeş mi? Cevaplar haberimizde..

 

Maske Kimsin Sen Ağaç Suzan Kardeş mi? Sosyal medyada yayınlandığı ilk günden bu yana yoğun polemiklere neden olan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı, Med Yapım imzalı yarışma programı Maske Kimsin Sen'de Ağaç kostümünü giyen kişinin Suzan Kardeş olduğu iddia edildi. Son dönemde yayınlanan bölümleriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ve hakkında bir çok spekülasyon yapılan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı, Med Yapım imzalı yarışma programı Maske Kimsin Sen'de Ağaç kostümünü giyen kişinin Suzan Kardeş olduğu iddia edildi. Peki Maske Kimsin Sen Ağaç Suzan Kardeş mi? Cevaplar haberimizde..

 

Maske Kimsin Sen Ağaç Suzan Kardeş mi?

 

Sosyal medyada yayınlandığı ilk günden bu yana yoğun polemiklere neden olan FOX TV'nin Masked Singer yarışmasından uyarladığı, Med Yapım imzalı yarışma programı Maske Kimsin Sen'de Ağaç kostümünü giyen kişinin Suzan Kardeş olduğu iddia edildi. Maske Kimsin Sen yarışmasında Ağaç kostümünü giyen kişinin verdiği ipuçlarında kullandığı "Bu yarışmadaki iddialarımı kesinlikle başarılarıma borçluyuz. Size gizli yönlerimi göstermek için sabırsızlanıyorum. Hepiniz gölgemde biraz dinlenirken ben zirvenin tadını çıkarıcağım" ifadelerinin Suzan Kardeş'e ait olduğu iddia edildi. 

 

maske kimsin sen agac suzan kardes mi